Jednoznačně úspěšní. V plném souladu.

Prémiový program pro nalezení životního uplatnění v rolích CEO a CXO

Hloubkový kariérní a rozvojový plán postavený na 15 letech intenzivního výzkumu a globálních best practice. Složený z 11 propracovaných modulů. Hlavním cílem je Vaše sebenaplnění a prosperita.
 
BEST HEADS je první společností v region CEE, která poskytuje efektivní a unikátní řešení pro cílený kariérní a osobnostní rozvoj lídrů. Poznejte, jak můžeme podpořit naplnění Vašich profesních cílů.

Poznejte, jak můžeme podpořit naplnění Vašich profesních cílů.

  1. Jsme členem skupiny Anderson Willinger s více než 18 letou praxí na poli Executive Search. To nám umožňuje provádět hloubkový výzkum Market Intelligence a také odkrývat pro Vás role, které nejsou hledány veřejně.
  2. Osobní rozvojový plán. Abyste úspěšně směřovali ke svým kariérním a osobním cílům, připravili pro Vás coaching a vzdělávání na nejvyšší světové úrovni, podpořený programem INSEAD. Jedné ze světových a nejvíce prestižních škol v oblasti leadershipu.
  3. Networking a Coaching od expertů. Zajistíme pro Vás příležitost pro networking s velkými jmény ve Vašem oboru. Tito lidé mohou mít významný vliv na výsledky Vašeho hledání a budou představovat přínos i pro Váš budoucí byznys.
  4. Podpoříme Vaši propagaci a zkušenosti. A to přímo směrem k vlivným lídrům na významných postech v oborech, které Vás zajímají.
  5. Pravidelně budete dostávat cenné informace a analýzy o dění v cílovém oboru.
  6. Sofistikovaný trénink Vám umožní brilantně zvládnout veškerou přípravu. Rozvineme Vaši schopnost sebe-prezentace, posílíme Vaši značku na sociálních sítí a dotáhneme k dokonalosti Vaše CV. Program také zahrnuje mediální trénink přímo od zkušených novinářů.
  7. Kariérní plánování. Na základě Vašich ambicí, zkušeností a celkového profilu vytvoříme společně růstový profesní plán přímo na míru. Při tvorbě plánu budeme kombinovat Vaše očekávání s očekáváním trhu tak, aby Vaše příprava reflektovala poslední trendy a vývoj.
  8. Na přání rádi zajistíme například stínování nebo stáže přímo u špičkových lídrů dle Vašeho zaměření. A to jak v rámci ČR, tak na globální úrovni.
  9. Až dojde na vyjednávání o podmínkách Vašeho nového angažmá, budeme připraveni poskytnout právní či daňové poradenství. Samozřejmostí je naše podpora při jednání o odměňování. Postaráme se, abyste měli veškeré informace a jistotu, že se rozhodujete správně a za férových podmínek.
  10. Plně si uvědomujeme, že život není o kariéře. Na straně druhé, jsme si vědomi, že naše spokojenost s tím co děláme a jak to děláme, je naším zrcadlem. Zrcadlem toho kdo jsme, jak a čím svůj život naplňujeme. To je důvod vzniku BestHeads. 

    Chci se dozvědět více

     

    Přejít nahoru